Diensten van Kruit Installatiebedrijf BV

 1. Sanitaire installaties

  Een leiding aanleggen, het monteren van een kraan, het plaatsen van sanitair. Drie voorbeelden van onze werkzaamheden die wij graag uit willen voeren op uw bouwprojecten, woningen, bedrijfspanden, hotels of scholen.

   
 2. CV installaties

  Een verwarmd woonhuis of kantoor lijkt zo vanzelfsprekend. Niets is minder waar. De keuze voor en aanleg van een goede verwarmingsinstallatie vraagt om gedegen aandacht en arbeid. Wij nemen deze zorg graag van onze opdrachtgevers over.

   
 3. Duurzame installaties

  Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen, utiliteit of om renovatie, wij streven altijd naar de optimale duurzame oplossing. Het is belangrijk te begrijpen welk doel de opdrachtgever nastreeft. Wanneer duidelijk is aan welke criteria de installatie moet voldoen, maken we een op maat gesneden duurzaam concept.

   
 4. Koelinstallaties

  Airconditioning is niet meer weg te denken uit onze leefomgeving. Wij luisteren naar de wensen van onze opdrachtgever en vertalen deze naar een geschikte koelinstallatie per pand. Dit zal vaak worden gecombineerd met een duurzame installatie en verwerkt worden in een oplossing tot een complete klimaatbeheersing.

   
 5. Mechanische ventilatie installaties

  In verband met de hoogwaardige isolatie eisen die in de huidige bouwprojecten worden toegepast, is het van belang dat in ieder pand voldoende ventilatie aanwezig is. Wij brengen mechanische ventilatie installaties aan die voldoende ventilatie waarborgen.

   
Nieuws
 1. feb 03
  Binnenkort starten de vakmensen van Kruit BV met de rioleringswerkzaamheden t.b.v. de 12 nieuw te bouwen appartementen/woningen aan de Hoofdstraat 19-21 te Baarn. In week 10 staan de eerste loodgieterswerkzaamheden gepland, waarna al snel de voorbereidingen voor de aanleg van de centrale verwarming en mechanische ventilatie zullen volgen.
 2. jan 22
  Van onze overbuurman Bouwbedrijf Frans Vink & Zn. hebben wij de opdracht gekregen voor het verzorgen van de sanitaire voorzieningen, de centrale verwarming en de mechanische ventilatie van de 12 nieuw te bouwen woningen inhet bouwplan "Prachtig Kralingen".
Over Ons
 1. Wij zijn een servicegerichte organisatie in het westen van Nederland.
 2. Wij stellen ons Management team graag aan u voor.
 3. Wij zijn op zoek naar enthousiaste loodgieters en/of c.v.-monteurs.
Recente projecten
Nieuwbouw 7 stuks woongebouwen en een dagbesteding bij de Hooge Burch te Zwammerdam

Kruit heeft van Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V. uit Moordrecht de opdracht gekregen voor de realisatie dan de CV, koeling, ventilatie en regelinstallatie ten behoeve van 7 stuks nieuwe woongebouwen en een dagbesteding bij de ..

Nieuwbouw 7 stuks woongebouwen en een dagbesteding bij de Hooge Burch te Zwammerdam

Recente projecten
Penintiaire inrichting te Zoetermeer - van Wijnen Stolwijk

Penintiaire inrichting te Zoetermeer - van Wijnen Stolwijk

Recente projecten
67 woningen - Molensloot - van Mierlo Bouwmaatschappij

67 woningen - Molensloot - van Mierlo Bouwmaatschappij