Diensten van Kruit Installatiebedrijf BV

 1. Sanitaire installaties

  Een leiding aanleggen, het monteren van een kraan, het plaatsen van sanitair. Drie voorbeelden van onze werkzaamheden die wij graag uit willen voeren op uw bouwprojecten, woningen, bedrijfspanden, hotels of scholen.

   
 2. CV installaties

  Een verwarmd woonhuis of kantoor lijkt zo vanzelfsprekend. Niets is minder waar. De keuze voor en aanleg van een goede verwarmingsinstallatie vraagt om gedegen aandacht en arbeid. Wij nemen deze zorg graag van onze opdrachtgevers over.

   
 3. Duurzame installaties

  Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen, utiliteit of om renovatie, wij streven altijd naar de optimale duurzame oplossing. Het is belangrijk te begrijpen welk doel de opdrachtgever nastreeft. Wanneer duidelijk is aan welke criteria de installatie moet voldoen, maken we een op maat gesneden duurzaam concept.

   
 4. Uw Huis Uw wensen

  Een nieuw huis kopen is één ding, een nieuw huis naar uw zin maken is een ander verhaal, winkel in, winkel uit, showroom in, showroom uit.... Dat is niet meer van deze tijd. Kruit heeft met een vijftiental vakgenoten de koppen bij elkaar gestoken om u de mogelijkheid te bieden om op een eenvoudige wijze uw badkamer samen te stellen, waarbij u meteen ziet wat mogelijk is, wat dat kost en hoe uw badkamer er uit komt te zien.

   
 5. Mechanische ventilatie installaties

  In verband met de hoogwaardige isolatie eisen die in de huidige bouwprojecten worden toegepast, is het van belang dat in ieder pand voldoende ventilatie aanwezig is. Wij brengen mechanische ventilatie installaties aan die voldoende ventilatie waarborgen.

   
Nieuws
 1. apr 13
  Op een steenworp afstand van onze vestigingsplaats Moordrecht wordt de bouwlocatie "Westergouwe" in een rap tempo volgebouwd.
 2. apr 07
  Vandaag weer een mooie vervolgorder gekregen van de aannemer waar we al tientallen woningen op deze grote bouwlocatie in opdracht hebben.
Over Ons
 1. Wij zijn een servicegerichte organisatie in het westen van Nederland.
 2. Wij stellen ons Management team graag aan u voor.
 3. Wij zijn op zoek naar enthousiaste loodgieters en/of c.v.-monteurs.
Recente projecten
Nieuwbouw 7 stuks woongebouwen en een dagbesteding bij de Hooge Burch te Zwammerdam

Kruit heeft van Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V. uit Moordrecht de opdracht gekregen voor de realisatie dan de CV, koeling, ventilatie en regelinstallatie ten behoeve van 7 stuks nieuwe woongebouwen en een dagbesteding bij de ..

Nieuwbouw 7 stuks woongebouwen en een dagbesteding bij de Hooge Burch te Zwammerdam

Recente projecten
Penintiaire inrichting te Zoetermeer - van Wijnen Stolwijk

Penintiaire inrichting te Zoetermeer - van Wijnen Stolwijk

Recente projecten
67 woningen - Molensloot - van Mierlo Bouwmaatschappij

67 woningen - Molensloot - van Mierlo Bouwmaatschappij