Organisatie & Historie

Wij zijn een servicegerichte organisatie. Wij werken in het westen van Nederland. Zowel plaatselijke aannemers als ook landelijk opererende opdracht gevers schakelen ons in voor: Sanitair installatiewerk Verwarmingsinstallaties Duurzame energie installaties Koelinstallaties Mechanische ventilatie installatiesOrganisatie__Historie.jpg

Organisatie__Historie_2.jpg

Organisatie__Historie_3.jpg

Organisatie__Historie_4.jpg

Organisatie__Historie_5.jpg

Organisatie__Historie_6.jpg

Organisatie__Historie_7.jpg

Organisatie__Historie_8.jpg

Organisatie__Historie_9.jpg

Organisatie__Historie_10.jpg

Organisatie__Historie_11.jpg

Organisatie__Historie_12.jpg

Organisatie__Historie_13.jpg

Organisatie__Historie_14.jpg

Organisatie__Historie_15.jpg

Organisatie__Historie_16.jpg

Organisatie__Historie_17.jpg

Organisatie__Historie_18.jpg

Organisatie__Historie_19.jpg

Organisatie__Historie_20.jpgIn samenwerking met onze opdrachtgevers leveren wij maatwerk. Wij verzorgen regelmatig installatiewerk bij grote woningbouwprojecten. Hierbij zijn heldere afspraken over het soort systemen en planning van installaties van groot belang. Onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op onze ervaring en vakkennis. Wij bewaken ons specialisme binnen de eigen organisatie door middel van opleiding en doelgerichte werkwijze. Wij zijn een VCA** gecertificeerde onderneming, erkend leerbedrijf, lid van de Uneto-VNI en in het bezit van het; KOMO INSTAL procescertificaat BRL 6000:2005-18-11 en de delen BRL 6000-04,05,07,08.
 
Historie
Installatiebedrijf Kruit B.V. is opgericht in 1962. In die tijd was het bedrijf gevestigd in Gouda aan de Burgemeester Martenssingel. Er werkten in die tijd 25 mensen en verzorgden wij loodgieterswerk en verwarmingsinstallaties in bouwprojecten. Ook werden er veel gaskachels verkocht en er werd gewerkt voor de particuliere markt.
 
Uiteindelijk heeft de direktie besloten om uit de binnenstad weg te gaan en zijn we aan de Veenweg in Moordrecht terecht gekomen. In 2010 zijn we verhuisd naar de huidige lokatie aan de Veenweg 2 en menen in dit bedrijfspand helemaal voorbereid te zijn op de toekomst.

Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met bijna 75 mensen. De normen en waarden binnen ons bedrijf zijn gelijk gebleven. Kruit BV levert maatwerk. We staan garant voor vakwerk; gaan met respect om met onze collega's en opdrachtgevers en hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken. Zo kunnen wij goed installatiewerk waarborgen.