Werken bij

Installatiebedrijf Kruit B.V.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd of jij wat voor ons kan betekenen?

Bekijk onze vacatures

Dak- en gevelbekleding

Duurzaamheid bij dak- en gevelbekleding? Jazeker. Installatiebedrijf Kruit B.V. past de materialen koper, lood, zink en aluminium toe om water buitenshuis te houden. De ware kunstenaars die wij in dienst hebben, buigen zich dagelijks over dak- en gevelbekleding. Dit met het doel om met de bekleding uw pand aan de binnenkant droog te houden.  De materialen die wij gebruiken zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Ook duurzame dak- en gevelbekleding door ons laten aanbrengen? Neem dan even contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.  

Aanbrengen van dak- en gevelbekleding door installatiebedrijf Kruit B.V. 

De strakke vormgeving van de duurzame materialen, maakt ze tot een gewilde dak- en gevelbekleding. Zo dragen zink en koper bij aan de uitstraling van monumentale panden, woningen en bedrijfspanden. We gebruiken zink, koper en lood voor onder andere: 

  • Gevelbekleding 
  • Dakkapelbekleding 
  • Dakrandafwerkingen 
  • Hemelwaterafvoeren 
  • Dakafwerking 

Voordelen duurzame dak- en gevelbekleding 

Profiteer niet alleen van een prachtig aangezicht met de duurzame dak- en gevelbekleding, maar ook van onderhoudsvrije bekleding die waterdicht is. Als specialist in installatiewerk in nieuwbouw woningwijken in de Randstad en omstreken hebben wij talloze woningen op een vakkundige manier voorzien van deze duurzame gevel- en dakbekleding. Onze hulp wordt ook met regelmaat ingeroepen bij grote nieuwbouwprojecten en daar zijn we trots op. 

Duurzame materialen als dak- en gevelbekleding 

Zink is van hoge kwaliteit en voorziet een pand van een luxe uitstraling. Zowel bij moderne woningen als historische panden wordt dit veel door ons gebruikt. Koper heeft de eigenschap dat het onder invloed van water en lucht een oxide laag vormt. Deze laag is ondoordringbaar en biedt dus een goede bescherming. Lood is niet alleen duurzaam, maar ook flexibel. Dit maakt het eenvoudig te verwerken. Bij moeilijke constructies biedt lood uitkomst. Aluminium is zeer duurzaam, roest niet en is licht van gewicht. Aluminium heeft weinig onderhoud nodig, waardoor het een goedkope toepassing is in dak- en gevelbekleding. Maak gebruik van deze voordelen en laat de dak- en gevelbekleding door ons aanbrengen. Direct een afspraak inplannen?  

Fotoboek

Direct contact

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.

Copyright © 2024 Installatiebedrijf Kruit B.V. Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM

Zoeken