Tekst - Duurzame Installaties

Duurzame installatie laten aanleggen 

De vraag naar duurzame oplossingen in woonhuizen is onverminderd groot, ook in de Randstad en omstreken. Nu de overheid de wens heeft uitgesproken om in 2050 alle woningen volledig zonder gas te laten functioneren, is het zaak hier nu aandacht aan te besteden. Met een duurzame installatie die door installatiebedrijf Kruit wordt aangelegd, bent u verzekerd van een milieuvriendelijke oplossing. Neem hiervoor even contact met ons op, dan gaan we dit voor u regelen.  

Voordelen duurzame installaties 

Kiezen voor duurzame installaties levert direct een voordeel voor het milieu op. Door milieuvriendelijke producten te gebruiken, verlengen we de levensduur van de installatie en verkleinen we de negatieve effecten op het milieu. Het hebben van een dergelijk systeem betekent een directe en blijvende besparing op het energieverbruik. Nu een duurzame installatie door ons laten aanleggen, betekent vooruitzien en klaar zijn voor een duurzame toekomst. Actief een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen kan immers zowel op grote als op kleine schaal. 

Ontwerpen van een duurzame installatie 

Vanuit onze expertise helpen wij u met het aanleggen van een installatie die toekomstbestendig is. Hierbij starten we met het ontwerp. We leggen het doel en de haalbaarheid van de installatie vast en brengen nauwkeurig in kaart aan welke criteria het geheel moet voldoen. Alle informatie leggen we vast in een duurzaam maatwerkconcept. Denk hierbij aan zaken als: 

  • Warmtepomp op basis van water/water 
  • Warmtepomp op basis van lucht/water 
  • Gebalanceerde ventilatie 
  • Douche-wtw 

Een douche-wtw wordt gebruikt om de warmte van wegstromend douchewater te gebruiken om het koude douchewater vooraf mee te verwarmen. Hiermee wordt minder gas verbruikt door een cv-ketel en verbruikt een warmtepomp minder stroom. Meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden? Kom met ons in contact en stel ons al uw vragen.  

Duurzame installatie zonder aardgas 

Start ook met verduurzamen en schakel de expertise van installatiebedrijf Kruit B.V. in voor het installeren van uw duurzame installatie. Als VCA** gecertificeerd bedrijf werken wij met oog voor gezondheid, veiligheid en milieu in het westen van Nederland. 

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.
Fotoboek

Direct contact

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.

Copyright © 2024 Installatiebedrijf Kruit B.V. Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM

Zoeken