Werken bij

Installatiebedrijf Kruit B.V.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd of jij wat voor ons kan betekenen?

Bekijk onze vacatures

Over Installatiebedrijf Kruit B.V.

Wij zijn een servicegerichte organisatie. Wij werken in het westen van Nederland. Zowel plaatselijke aannemers als ook landelijk opererende opdrachtgevers schakelen ons in voor: Sanitair installatiewerk Verwarmingsinstallaties Duurzame energie installaties Koelinstallaties Mechanische ventilatie installaties

In samenwerking met onze opdrachtgevers leveren wij maatwerk. Wij verzorgen regelmatig installatiewerk bij grote woningbouwprojecten. Hierbij zijn heldere afspraken over het soort systemen en planning van installaties van groot belang. Onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op onze ervaring en vakkennis. Wij bewaken ons specialisme binnen de eigen organisatie door middel van opleiding en doelgerichte werkwijze. Wij zijn een VCA** gecertificeerde onderneming, erkend leerbedrijf, lid van Techniek Nederland en in het bezit van het; KOMO INSTAL procescertificaat BRL 6000:2005-18-11 en de delen BRL 6000-04,05,07,08.

Historie

Installatiebedrijf Kruit B.V. is opgericht in 1962. In die tijd was het bedrijf gevestigd in Gouda aan de Burgemeester Martenssingel. Er werkten in die tijd 25 mensen en verzorgden wij loodgieterswerk en verwarmingsinstallaties in bouwprojecten. Ook werden er veel gaskachels verkocht en er werd gewerkt voor de particuliere markt.
 
Uiteindelijk heeft de directie besloten om uit de binnenstad weg te gaan en zijn we aan de Veenweg in Moordrecht terecht gekomen. In 2010 zijn we verhuisd naar de huidige locatie aan de Veenweg 2 en menen in dit bedrijfspand helemaal voorbereid te zijn op de toekomst.

Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met bijna 85 mensen. De normen en waarden binnen ons bedrijf zijn gelijk gebleven. Kruit BV levert maatwerk. We staan garant voor vakwerk; gaan met respect om met onze collega's en opdrachtgevers en hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken. Zo kunnen wij goed installatiewerk waarborgen.

Kruit duurzaam

Kruit duurzaam

Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen of om renovatie, wij streven altijd naar de optimale duurzame oplossing. Het is belangrijk te begrijpen welk doel de opdrachtgever nastreeft. Wanneer duidelijk is aan welke criteria de installatie moet voldoen, maken we een op maat gesneden duurzaam concept.

Energie uit aarde lucht en zon

Gespecialiseerd in het installatiewerk in nieuwbouw woningwijken. Met name de Randstad is ons werkgebied.

Kruit duurzaam

Copyright © 2024 Installatiebedrijf Kruit B.V. Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM

Zoeken