Tekst - Woningbouw

Woningbouw installatiewerk 

Voor het opleveren van nieuwbouwwoningen is vakkundig installatiewerk onmisbaar. Bij nieuwbouw woningwijken in de Randstad wordt Installatiebedrijf  Kruit B.V. als erkend installatiebedrijf met regelmaat ingeschakeld voor het uitvoeren van installatiewerk. Zo hebben we in het westen van het land inmiddels duizenden installaties aangebracht in onder meer Vinex locaties. Wij voldoen aan de beoordelingsrichtlijn voor: 

  • Leidingwaterinstallaties individuele woningen 
  • Leidingwaterinstallaties andere bouwwerken 
  • Warmtepompsystemen 
  • Bodemenergiesystemen 
  • Gasinstallaties 

Bovendien zijn wij in het bezit van VCA**. Hiermee voldoen we aan de voorwaarden voor Gezondheid, milieu en Veiligheid.  Wij stellen alles in het werk om goed installatiewerk te waarborgen en een waardevolle partner te zijn in het westen van Nederland. 

Overleg met alle betrokken partijen 

Goede communicatie en het maken van concrete afspraken is onmisbaar bij woningbouw installatiewerk. Hoe wordt de woning gebruikt en met welke blik wordt naar de toekomst gekeken? Is het nodig dat een woning levensloopbestendig wordt gemaakt of moet de woning worden voorzien van de allernieuwste systemen? Door de mogelijkheden en eisen samen te bespreken, wordt een misstap voorkomen en voldoet het huis altijd aan de wensen van de bewoner. 

Maatwerk concept 

Op het moment dat helder is waar het installatiewerk aan moet voldoen, kan een nauwkeurige planning worden gemaakt. Samen wordt bepaald op welk moment gestart wordt met het installatiewerk woningbouw door Installatiebedrijf Kruit B.V. Zo sluit alles naadloos op elkaar aan en wordt vertraging in het bouwproces voorkomen. 

Installatiewerk woningbouw Randstad 

Onze ruime ervaring op het gebied van woningprojecten heeft ertoe geleid dat wij regelmatig worden betrokken bij grote nieuwbouwprojecten. Het vakwerk dat wij leveren, resulteert hierbij in vakkundig aangelegde: 

  • Sanitaire installaties 
  • Klimaatinstallaties 
  • Duurzame installaties 

Zelf ervaren hoe wij het installatiewerk nieuwbouw op een vakkundige manier uitvoeren? Neem contact op met onze medewerkers en daag ze uit met uw wensen. Gaat u met ons in zee, dan kunt u vertrouwen op vakwerk en afspraken die altijd worden nagekomen.  

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.
Fotoboek

Direct contact

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.
Kruit duurzaam

Kruit duurzaam

Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen of om renovatie, wij streven altijd naar de optimale duurzame oplossing. Het is belangrijk te begrijpen welk doel de opdrachtgever nastreeft. Wanneer duidelijk is aan welke criteria de installatie moet voldoen, maken we een op maat gesneden duurzaam concept.

Energie uit aarde lucht en zon

Gespecialiseerd in het installatiewerk in nieuwbouw woningwijken. Met name de Randstad is ons werkgebied.

Kruit duurzaam

Copyright © 2024 Installatiebedrijf Kruit B.V. Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM

Zoeken