Werken bij

Installatiebedrijf Kruit B.V.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Benieuwd of jij wat voor ons kan betekenen?

Bekijk onze vacatures

Renovatie/Transformatie door installatiebedrijf Kruit  

Bij renovatiewerkzaamheden of transformatie pakken wij het als doorgewinterd installatiebedrijf graag groots aan. Dit doen we onder meer door efficiënt samen te werken me de juiste mensen en een gericht plan van aanpak te maken. Hierdoor is geen uitdaging ons te groot en komen we altijd tot het gewenste resultaat. Schakel daarom onze expertise en hulp in voor de renovatie of tranformatie van een: 

  • Woonwijk 
  • Appartementen complex 
  • Kantoorpand

Laat ons weten welke werkzaamheden wij voor u mogen uitvoeren en neem hiervoor contact met ons op. Benieuwd welke opdrachten wij al hebben uitgevoerd in het westen van het land? Neem dan een kijkje bij onze projecten en lees wat wij hier hebben bereikt. 

Gecertificeerd installatiebedrijf Randstad 

Wij weten hoe een kleine fout bij herinrichting of transformatie verstrekkende gevolgen kan hebben. Bij ons bent u daarom verzekerd van een nauwgezette manier van werken. Uiteraard voldoen wij aan de VCA** norm en aan de beoordelingsrichtlijnen voor: 

  • Leidingwaterinstallaties van woningen individueel  
  • Leidingwaterinstallaties van bouwwerken, anders dan individuele woningen 
  • Warmtepompsystemen 
  • Bodemenergiesystemen 
  • Gasinstallaties voor woningen individueel 

De veiligheid, aandacht voor het milieu en gezondheid zijn hiermee gegarandeerd. 

Maatwerk renovatie/transformatie 

Passend bij de wensen voor de herinrichting of transformatiewerkzaamheden, voeren wij altijd maatwerk uit. Zo komen we tegemoet aan alle eisen die u voor ogen heeft. Met maar liefst 50 jaar aan ervaring weten wij hoe we onze meerwaarde zo goed mogelijk moeten inzetten. Dit doen we bij woningen in de Randstad en omgeving al jaren naar volle tevredenheid. 

Allround installatiebedrijf Kruit B.V. 

Als allround installatiebedrijf staan we klaar voor al uw renovaties en transformaties. Laat ons uw sanitaire installaties installeren, een duurzame installatie ontwerpen en realiseren of klimaatinstallaties aanleggen. Met onze kennis van zaken nemen wij dit graag voor onze rekening. Wanneer mogen we bij u langskomen om het traject door te spreken? 

Fotoboek

Direct contact

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.
Kruit duurzaam

Kruit duurzaam

Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen of om renovatie, wij streven altijd naar de optimale duurzame oplossing. Het is belangrijk te begrijpen welk doel de opdrachtgever nastreeft. Wanneer duidelijk is aan welke criteria de installatie moet voldoen, maken we een op maat gesneden duurzaam concept.

Energie uit aarde lucht en zon

Gespecialiseerd in het installatiewerk in nieuwbouw woningwijken. Met name de Randstad is ons werkgebied.

Kruit duurzaam

Copyright © 2024 Installatiebedrijf Kruit B.V. Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM

Zoeken