Tekst - Sanitaire Installaties

Sanitaire installaties laten aanleggen door een installatiebedrijf 

De aanleg van sanitair begint bij Installatiebedrijf Kruit B.V. met een goed ontwerp. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de geldende normeringen. Met sanitair bedoelen we alle onderdelen die worden geïnstalleerd in het toilet en badkamers. De sanitaire onderdelen worden hierbij aangesloten op de waterleiding en zijn voorzien van een afvoer. De aanleg van sanitaire installaties gebeurt bij ons altijd met het oog op de toekomst en in samenwerking met plaatselijke aannemers. 

Installatiewerk sanitair 

Maatwerk sanitair is bij ons de standaard, als het gaat om het aanleggen van leidingen en het plaatsen van een: 

  • Kraan 
  • Bad 
  • Badmeubel 
  • Bidet 
  • Spoelsysteem 
  • Closet 
  • Douchecabine en douchebak 
  • Wastafel 

Deze werkzaamheden voeren we altijd met grote precisie uit. Zo voorkomen we problemen op de langere termijn en komen we tot sanitair installatiewerk dat voldoet aan de eisen van het gebouw. Dit geldt zowel voor het leidingwerk, als voor het aansluiten van de sanitaire installatie. 

Expert in sanitair 

Met regelmaat wordt een beroep op onze expertise gedaan voor installatiewerk bij onder andere grote woningbouwprojecten. Hierbij beginnen we altijd met het maken van heldere afspraken. We leggen vast wat de planning is en welke systemen we plaatsen. Bij ons is uw installatiewerk in goede handen. We zien toe op ons eigen specialisme door een doelgerichte manier van werken toe te passen en regelmatig opleidingen te volgen. We zijn een VCA** gecertificeerde onderneming en erkend leerbedrijf. 

Virtuele showroom voor badkamer- en toiletontwerp 

Laat uw kopers hun eigen badkamer en toilet virtueel ontwerpen. Sinds 2016 bieden wij hiervoor: “Uw Huis Uw Wensen”. Via deze webpagina kunnen kopers van sanitair met een tablet of laptop online zelf hun ideale badkamer en toiletruimte samenstellen.  

Sanitair laten plaatsen door Installatiebedrijf Kruit B.V. 

Een installatiebedrijf in het westen van Nederland nodig dat is voorbereid op de toekomst? Wij mogen putten uit meer dan 50 jaar ervaring en weten als geen ander wat nodig is om de installatie van het sanitair met succes uit te voeren, Maak ook gebruik van onze expertise in en kom met ons in contact.  

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.

Direct contact

Installatiebedrijf Kruit B.V. logo
Installatiebedrijf Kruit B.V.

Copyright © 2024 Installatiebedrijf Kruit B.V. Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM

Zoeken