Kruit-installatie-mauritsweg-rotterdam

9 appartemeten Mauritsweg 56 - 57 Rotterdam

Installatiebedrijf Kruit B.V.

Aansluitend op het al eerder uitgevoerde funderingsherstel op deze locatie welke wordt omsloten door de starten Jacobusstraat, Oude Binnenweg, Eendrachtsplein en Mauritsweg hebben we vandaag weer opdracht mogen ontvangen voor het aanpakken van de volgende 9 appartementen.

Bouwbedrijf Musters BV gaat hier in opdracht van Woonstad Rotterdam gestaag verder met het opknappen van de woningen en appartementen met ondergelegen bedrijfsruimten om deze voor de komende jaren weer bewoonbaar te maken op een hoger niveau dan gebruikelijk.

De monumentale panden aan de Mauritsweg 56 en 57 zullen worden gesplitst in een negental appartementen die allen op een hoog niveau worden afgewerkt waardoor deze aantrekkelijk worden voor de veeleisende huurders die in deze wijk het leefbaarheidsniveau ook op een hoger plan trekken. Met de invulling van de bedrijfsruimten om de hoek aan de Oude Binnenweg wordt dit hele gebied binnen het renovatieplan "de Hoek" weer een mooi project  om aan deel te mogen nemen.

Kruit duurzaam

Kruit duurzaam

Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen of om renovatie, wij streven altijd naar de optimale duurzame oplossing. Het is belangrijk te begrijpen welk doel de opdrachtgever nastreeft. Wanneer duidelijk is aan welke criteria de installatie moet voldoen, maken we een op maat gesneden duurzaam concept.

Energie uit aarde lucht en zon

Gespecialiseerd in het installatiewerk in nieuwbouw woningwijken. Met name de Randstad is ons werkgebied.

Kruit duurzaam

Copyright © 2024 Installatiebedrijf Kruit B.V. Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM

Zoeken